Tosuncuk Neden Tesli̇m Oldu / Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ... / On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu.

Tosuncuk Neden Tesli̇m Oldu / Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ... / On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu.. .irademle en kısa sürede türk yargısına teslim olacağım diyen çiftlik bank kurucusu mehmet aydın sao paulo'da teslim oldu. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Peki 'tosuncuk', gerçekte ne kadar süre cezaevinde kalacak? Bu konuda çeşitli yorumlar var. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bu konuda çeşitli yorumlar var. Tosuncuk'un avukatlarından yok artık dedirten talep. Bu konudaki ilk değerlendirme 'parası bitti' şeklinde. Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor. Aydın'dan ilk şikayetçi olan isimlerden biri mustafa sait güngör, tosuncuk'un teslim olmasıyla ilgili şunları söyledi:

'Tosuncuk'un avukatı: Müvekkilim hür iradesiyle teslim ...
'Tosuncuk'un avukatı: Müvekkilim hür iradesiyle teslim ... from foto.sondakika.com
Daha önce video yayınlayıp kendi hür irademle teslim olacağım diyen tosuncuk'un kısa süre içinde türkiye'ye iadesi bekleniyor. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın kaçırdığı paraları bitcoine yatırdığı ve 10 katı kadar para kazandığı iddia edilirken mağdurların parasını ödeyeceği için teslim olduğu öne peki neden teslim oldu? Bu konuda çeşitli yorumlar var. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Interpol'ün en çok arananlar listesinde yer alan aydın. Bu konuda çeşitli yorumlar var. İşte gönderdiği açıklama ve hakkında detaylar.

Herkes şaşırdı, parası bitti yorumları yapıldı.

Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. İşte gönderdiği açıklama ve hakkında detaylar. .irademle en kısa sürede türk yargısına teslim olacağım diyen çiftlik bank kurucusu mehmet aydın sao paulo'da teslim oldu. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor. Peki 'tosuncuk', gerçekte ne kadar süre cezaevinde kalacak? Brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim olan 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank kurucusu mehmet aydın neden teslim oldu? 'tosuncuk'un teslim olmasının nedeni olarak üç olasılık konuşuluyor. Çiftlik bank kurucusu tosuncuk mehmet aydın brezilya'daki türk konsolosluğuna teslim oldu. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Tosuncuk mehmet aydın yakaladın mı? Kurucusu olduğu çiftlik bank'ın 77 bin üyesini 511 milyon tl dolandıran 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu.

2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Daha önce video yayınlayıp kendi hür irademle teslim olacağım diyen tosuncuk'un kısa süre içinde türkiye'ye iadesi bekleniyor. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Peki 'tosuncuk', gerçekte ne kadar süre cezaevinde kalacak? Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi.

Kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' Mehmet Aydın teslim oldu!
Kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' Mehmet Aydın teslim oldu! from www.haberstrateji.com
On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Peki 'tosuncuk', gerçekte ne kadar süre cezaevinde kalacak? Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim olan 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank kurucusu mehmet aydın neden teslim oldu? On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Aydın'ın dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi isteniyor. Tosuncuk mehmet aydın yakaladın mı?

Çiftlik bank kurucusu tosuncuk mehmet aydın brezilya'daki türk konsolosluğuna teslim oldu.

On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın kaçırdığı paraları bitcoine yatırdığı ve 10 katı kadar para kazandığı iddia edilirken mağdurların parasını ödeyeceği için teslim olduğu öne peki neden teslim oldu? .511 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'daki türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim olan 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank kurucusu mehmet aydın neden teslim oldu? Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Çiftlik bank kurucusu tosuncuk mehmet aydın brezilya'daki türk konsolosluğuna teslim oldu. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı.

Tosuncuk mehmet aydın neden teslim oldu? Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Interpol'ün en çok arananlar listesinde yer alan aydın. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu.

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın kimdir, kaç yaşında ...
Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın kimdir, kaç yaşında ... from i1.wp.com
2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor.

Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bu konuda çeşitli yorumlar var. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Aydın'ın dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi isteniyor. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Kurucusu olduğu çiftlik bank'ın 77 bin üyesini 511 milyon tl dolandıran 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Bu konuda çeşitli yorumlar var. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın kaçırdığı paraları bitcoine yatırdığı ve 10 katı kadar para kazandığı iddia edilirken mağdurların parasını ödeyeceği için teslim olduğu öne peki neden teslim oldu? 'tosuncuk'un teslim olmasının nedeni olarak üç olasılık konuşuluyor. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Bu konuda çeşitli yorumlar var.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook